logo

A kosárban található termékek: 0 db Részösszeg: 0.00 Ft

Bidék beépítése

Fenti animációs beépítési videó az Elektromos bidé típusokra vonatkozik, amely termékeknek csak hidegvíz ellátás (mivel saját maguk melegítik a vizet) és hálózati konnektor szükséges a bekötéséhez. Külön vízszűrő csatlakoztatása nem szükséges mivel az Elektromos készülékek rendelkeznek saját vízszűrővel, mely vízszűrő az időszakos minimális és rendkívül egyszerű karbantartás mellett hosszú évekig használható.

Az összes mechanikus bidé típusokhoz hideg és meleg víz csatlakozás is szükséges viszont hálózati elektromos konnektor nem.

Minden bidé termékünkre vonatkozóan:

Cégünk egyik fő célkitűzése, hogy vásárlói számára maximális és teljes körű szolgáltatást nyújtson, ezért kitüntetett figyelemben részesítjük Önöket a megrendelés pillanatától a termékek üzembe helyezéséig.

Amit kínálunk Önnek az a nálunk vásárolt termékek házhoz szállítása, beépítése és üzembe helyezése.

A megvásárolt termék kiszállítása Budapest területén belül ingyenes, amennyiben a beépítéssel és üzembe helyezéssel Cégünk Szerviz csapatát bízza meg. Ebben az esetben megrendelés és telefonos időpont egyeztetés után munkatársunk felkeresi Önt a megbeszélt időpontban és megtekinti a helyi adottságokat a szerelés bonyolultságát illetően, ezt követően ajánlatot tesz a beépítés és üzembe helyezés várható költségéről.

Alap kiszállási díj + 1 óra munkadíj:    17.000.-Ft.

Mechanikus bidé funkciós wc ülőke esetében

Hideg - meleg víz kiépítése:  az általános beépítési költség:  17.000.-Ft.-tól  kalkulálható, de pontos összeget csak a helyszin ismeretében tudunk megállapítani !

Elektromos bidé funkciós wc ülőke esetében

Hideg víz kiépítése:  az általános beépítési költség:  17.000.-Ft.-tól. kalkulálható, de pontos összeget csak a helyszin ismeretében tudunk megállapítani !

Amennyiben nincs a helyszinen FÖLDELT ! konnektor kiépítve:

Elektromos konnektor kiépítése:  az általános beépítési költség:  17.000.-Ft.-tól kalkulálható, de pontos összeget csak a helyszin ismeretében tudunk megállapítani !

Elektromos készülékeknél az alábbi kormányrendelet az irányadó:

40/2017. (XII. 4.) NGM rendelet az összekötő és felhasználói berendezésekről, valamint a potenciálisan robbanásveszélyes közegben működő villamos berendezésekről és védelmi rendszerekről

https://net.jogtar.hu/jogszabaly?docid=A1700040.NGM

 

Nem Budapest területén történő beépítéssel kapcsolatban kérje egyéni ajánlatunkat

Fontos!

Amennyiben mégis úgy döntene, hogy nem Cégünket bízza meg a beépítéssel, abban az esetben: 9.900.-Ft +áfa  kiszállási és felmérési díjat számítunk fel. (Budapest területén belül, vidéki kiszállás esetén kérje egyéni ajánlatunkat)

.

Segédlet a megfelelő wc csésze kiválasztásához, vagy megfelelőségi ellenőrzés a meglévő jelenlegi wc csészéhez:

Az alábbi típusok (az elmúlt 20 év tapasztalatából) abszolút UNIVERZÁLISNAK bizonyultak:   Dush-bid kézi zuhanyok,  cold-bid hideg vizes adapter, Hot-bid hideg meleg vizes adapter, Easy-bid bidé funkciós wc ülőke, Toalet-Bidé wc ülőke bidé funkcióval (bár a Toalet-Bidé-et monoblokkos wc-hez nem javasoljuk, pusztán csak a középen lévő vizbekötések miatt esztétikai szempontból)

A többi modern új típusú mechanikus és elektromos bidé készülékek esetében is mindössze 3 fontos szempontot kell figyelembe venni:

1.  wc cszésze teljes sík felületű hossza (monoblokkos wc esetén a tartály végétől kezdődő sík felület a wc csésze eljéig összesen)   optimális hossz:  minimum 49 cm

2. wc csésze szélessége (a legszélesebb ponton)  optimális esetben 36 – 40 cm közötti tartományban

3. wc cszészén található 2 darab rögzítő lyukak távolsága egymástól   optimális esetben  12,5 – 22,5 cm közötti tartományban

Földön álló wc cszészék:

földön álló wc cszésze esetében a fentieknél megadott kissebb méretek esetén is passzolni fog a bidé, ilyen csszésze például az Aföldi gyáz BÁZIS típusai

Monoblokkos wc cszészék:

Monoblokkos wc csésze (az a wc csésze típus aminél a wc öblítő tartály a wc hátuljára van ráültetve) esetében az alábbi piros “?” méretek fentiekkel való összevetése szükséges

Fali (falra függesztett wc csészék):

Fali (azaz falra függesztett) wc cszésze esetében a legkönnyebb megfelelő típust választani, de a piros “?” megjelölt méretek összevetési itt is szükséges

Fentiektől függetlenül meglévő wc cszészéje esetén is amennyiben az Ön jelenlegi wc csészéje fenti irányadásoktól eltérést mutat, célszerű velünk felvenni a kapcsolatot, hogy megtaláljuk az Önnek leg megfelelőbb megoldást. Tőlünk azt nem fogja hallani, hogy: sajnos nem megoldható !

Szerviz csapatunk továbbá vállal:

Teljes épületgépészeti tervezés, engedélyeztetés, kivitelezés, alapoktól a kulcsrakész átadásig: víz-gáz, központi fűtés, fürdőszoba, hideg-meleg burkolás, kőműves munkák, stb., továbbá komplett építőanyag forgalmazás, elsősorban minőségi alapanyagokból