Elektromos bidé

Elektromos bidé típusok (Japán típusú wc - digitális bidés WC ): a bidék magasabb kategóriáját képviselik, ugyanis a beépített vízmelegítő (ami miatt nincs szükség külön meleg vizes lecsatlakozásra a bidéhez) mellett számos, egyénre szabott kényelmi funkció beállítására biztosítanak lehetőséget. Minden elektromos bidé típus rendelkezik vízmelegítés, üleptisztítás, hölgy intim tisztálkodás, meleg levegős szárítás (kivéve EASY-BID 410 alap típus ! ) és ülőkemelegítés funkcióval. Vannak típusok, ahol a vízsugár iránya és erőssége is szabályozható. A magasabb kategóriát képviselő típusoknál a vezérlőegység segítségével a gyermek- (gyermekek számára optimalizált fúvóka pozíció és víznyomás erősség), beöntés-, szaglekötő/szagelszívó funkciók is elérhetőek. Az elektromos bidék működtetéséhez természetesen elektromos csatlakozási lehetőségre van szükség.

Elektromos készülékeknél az alábbi kormányrendelet az irányadó:

40/2017. (XII. 4.) NGM rendelet az összekötő és felhasználói berendezésekről, valamint a potenciálisan robbanásveszélyes közegben működő villamos berendezésekről és védelmi rendszerekről

https://net.jogtar.hu/jogszabaly?docid=A1700040.NGM

 

Elektromos bidé termékek bemutatása

 • Electro-Bid Automata luxus bidé

  Az Electro-Bid Automata luxusbidé küllemében és funkcióiban teljesen azonos a Lux-Bid márkanevű termékünkkel, azzal a különbséggel, hogy nem tartalmazza és nem kezeli a távírányító egységet.

 • Lux-bid luxus bidé

  Lux-Bid luxus bidé megóvja használója egészségét! Kellemes vízsugár az Ön intim testrészén megelőzi a fertőzést, az irritációt és viszketést. Hölgy használói részére rendkívül sok előnyt biztosít, mivel a természetes, friss tiszta-vízzel történő kíméletes tisztálkodás segít a menstruáció időszakában és megelőzi a fertőzések kialakulását.

 • Travel-Bid Hordozható utazó bidé

  A Travel-bid hordozható utazó bidét azoknak találták ki, akik hozzászoktak a bidé nyújtotta kényelem, frissesség érzéséhez, betegség megelőző illetve kezelő hatásaihoz a mindennapokban viszont ugyanezeket az előnyöket szeretnék élvezni akkor is, amikor éppen nem a saját otthonukban tartózkodnak.

 • Comfort-bid ECO elektromos automata luxusbidé

  A Comfort-bid "ECO" elektromos, távirányítós automata luxus bidé külsejét tekintve azonos a nagyobb tudású Comfort-bid "Luxus" típussal azonban tudását tekintve annál kevesebb funkciókat tartalmaz.

 • BluWash® BW-950 elektromos bidé - Led világítással

  A Bluwash® BW-950 típusú készülék a neves koreai BluWash® bidés WC ülőkék előállításával foglalkozó gyár prémium kategóriás terméke. A termék korszerű megoldás a mindennapi intim higiénia biztosításában. A korszerű anyagok és a modern technológia vívmányainak köszönhetően minden igényt kielégít a tisztálkodás terén.

 • BluWash® BW-103 automata elektromos luxus bidé

  A Bluwash® BW-103 típusú készülék a neves koreai BluWash® bidés WC ülőkék előállításával foglalkozó gyár prémium kategóriás terméke. A termék korszerű megoldás a mindennapi intim higiénia biztosításában. A korszerű anyagok és a modern technológia vívmányainak köszönhetően minden igényt kielégít a tisztálkodás terén.

 • Coway LooLoo BA-07 automata elektromos luxus bidé

  A Coway LooLoo BA-07 automata elektromos luxus bidé a belépő elektromos típus a Koreai COWAY LooLoo gyár kínálatában.

 • BluWash® BW-103 R automata elektromos luxus bidé Led Távirányítóval

  A BluWash® BW-103 R típusú távirányítós elektromos bidé készülék a neves koreai BluWash® bidés WC ülőkék előállításával foglalkozó gyár prémium kategóriás terméke. A termék korszerű megoldás a mindennapi intim higiénia biztosításában. A korszerű anyagok és a modern technológia vívmányainak köszönhetően minden igényt kielégít a tisztálkodás terén.

 • Coway LooLoo BA-08 automata elektromos luxus bidé távirányítóval

  A Coway LooLoo BA-08 automata elektromos luxus bidé az erős középkategóriás elektromos típus a Koreai COWAY LooLoo gyár kínálatában.

 • Comfort-bid Luxus automata bidé távirányítóval

  A Comfort-bid Luxus elektromos, távirányítós automata luxus bidé a maximális komfort eléréséhez. Új generáció az intim tisztálkodásban, maximálisan megfelel a 21.század követelményeinek.

 • Coway LooLoo BA-13 automata elektromos bidé távirányítóval

  A Coway LooLoo BA-13 automata elektromos luxus bidé elektromos típus a Koreai COWAY LooLoo gyár kínálatában.

 • USPA UB-6235 - U-spa 6235 - elektromos bidé

  USPA UB-6235 - U-spa 6235 automata elektromos luxus bidé a felső kategóriás modern elektromos típus a Koreai gyár kínálatában.

 • USPA UB-6035 R - U-spa 6035 R - elektromos bidé távirányítóval

  USPA UB-6035R - U-spa 6035 R automata elektromos luxus bidé a felső kategóriás modern elektromos típus a Koreai gyár kínálatában.

 • USPA UB-7035 R - U-spa 7035 R - elektromos bidé távirányítóval

  A USPA UB-7035R - U-spa 7035 R automata elektromos luxus bidé a felső kategóriás modern elektromos típus a Koreai gyár kínálatában.

 • Closette Fali wc csésze Elektromos bidé funkciós wc ülőkékhez

  Ezt a wc csésze modellünket azoknak a kedves vásárlóinknak ajánljuk akik valamelyik elektromos bidé funkciós wc ülőke típusban gondolkodnak, melyhez valamilyen oknál fogva (például: mert csak azt lehet felszerelni a régi wc csésze helyére vagy az új wc kialakításánál ) Fali wc csészét szeretnének felszerelni és fontos szempont a maximális esztétika is.