Összesen: 0.00 Ft


Szállítási adatok

Számlázási adatok

/ Nem kötelező kitölteni ha megegyezik a szállítási adatokkal /

Megrendelés

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a rendeléshez nem szükséges regisztrálnia!  Ha még nem választotta ki a megrendelni kívánt terméket, termékeink közül választhatja ki megrendelése tárgyát. Ha már szerepel a kiválasztott termék a “bevásárlókosarában”, a mennyiségek ellenőrzése, esetleges változtatása után kattintson a “Termék(ek) megrendelése” gombra! Megrendelése előtt kérjük olvassa el a rendelési és szállítási feltételeinket! valamint Garancia / Jótállás / Elállási jog feltételeket.

Rendelés leadással hozzájárulok a magadott e-mail címemre történő elektronikus számla fogadásához.

 

Csomagjainkat a Magyar Posta Logisztika szállítja házhoz.
 

Szállítási módok
Kérjük megrendeléskor minden esetben válassza ki az Ön által kívánt alábbi szállítási módot !

  • Személyes átvétel: 1138 Budapest, Toborzó u. 20. alatt.

  • Postai csomag: 2990.-Ft előre utalással (lásd: szállítási feltételeket alább)

  • Utánvétes küldemény: 

  • 48.000.-Ft érték alatt: 3.490.-Ft.       

  • 48.001 – 76.000.-Ft között: 3990.- Ft.     

  • 76.001 – 95.000 .-Ft  között: 4490.-Ft.    

  • 95.001 – 135.000-Ft. között: 5.500.-Ft.    

  • 135.001 – 199.990.-Ft. között: 6.500.-Ft.

 

Rendelés menete

Ezen az oldalon tekintheti meg, hogy mely termékeket jelölte meg megrendelés céljából. Ha rendeléséhez még nem jelölt ki egy terméket sem, vagy szeretne még termékeket rendelni, kattintson a baloldalt található termékadatlapok valamelyikére, majd nyomja meg az adatlapon található Termék megrendelése gombot!

Rendelés feltételei, termékek, árak

A weboldalunkon megtalálható valamennyi terméket megvásárolhatja az interneten, azaz a weboldalunkon keresztül elküldött megrendeléssel is. A termék ismertetőjénél megtalálja a termék paramétereit és árát, amely az ÁFÁ-t is magában foglalja.
Minimum rendelési érték nincs!

Házhoz szállítási lehetőségei

1. Előre banki átutalás (normál postai csomag) A megrendelt termék (ek) – megrendelés, – Easy-bid Kft. által kiállított számla alapján, megrendelő által előre átutalt összeg esetében 0-20 Kg-os csomag esetében a termék (ek) ára plusz a postaköltség bruttó: 2990.-Ft kerül utalásra. Ezt az összeget a megrendelőnek, az előzetesen megküldött számlaadatok alapján előre kell utalnia vagy befizetnie a számlánkra. ( amennyiben megrendelő a csomagot nem veszi át és az visszaszállításra kerül feladóhoz, abban az esetben a visszaszállítás költsége megrendelőt terheli)

2. Utánvétes csomag esetében a megrendelő a Futár illetve Magyar Posta alkalmazottjának a megrendelt termék(ek) árát átvételkor egyenlíti ki.

Az utánvét díja 0-20 Kg-os csomag esetében a termék(ek) árán felül:

48.000.-Ft érték alatt: 2.990.-Ft.

48.001 – 76.000.-Ft között: 3990.- Ft.

76.001 – 95.000 .-Ft  között: 4490.-Ft

95.001 – 135.000-Ft. között: 5.500.-Ft.

135.001 – 170.000.-Ft. között: 6.500.-Ft.

A csomagolásért extra költséget nem számítunk fel.

Termék súlyok / db  (csomagolással)   alábbi súlyok akkor fontosak amennyiben több készüléket rendel egy időben és egy postázási díjat szeretne kalkulálni.

Dush-bid (króm, fehér, fekete) = 0,5 Kg.

Bidush = 1,00 Kg.

Eco-bid = 1,50 Kg.

Easy-bid = 5,00 Kg.       (csap rögzítő konzollal összesen = 5,50 Kg. )

Toalet-Bidé = 5,00 Kg.

Color-bid = 5,50 Kg.

Design-bid = 6,00 Kg.

Elecrtro-bid= 7,00 Kg.

Lux-bid = 7,50 Kg.

Comfort-bid ECO = 7,50 Kg.

Comfort-bid Luxus = 8,00 Kg.

Intelligent toilet = 60,00 Kg.

High-tech toilet = 42,00 Kg.

Travel-bid = 1,00 Kg.

Mozgás korlátozott ülőkék = 5,00 Kg.

Higiénikus wc ülőke = 5,00 Kg.               Külön fólia tekercs = 0,20 Kg / darab

Led világítós csap vízkiömlő LF01 = 0,20 Kg.

Led világítós kézi zuhanyfej LS01 = 0,50 Kg.

Led világítós fix esőztető króm TLS01 = 3,00 Kg.

Led világítós fix esőztető króm – acryl TLS02 = 4,00 Kg.

Pezsgőfürdő rendszer távirányítóval = 5,00 Kg.

Megrendelés, a szerződés létrejötte

Kérjük, hogy a kiválasztott termék mennyiségét írja a megfelelő mezőbe. A mező tartalmát szabadon változtathatja, amíg a megrendelést el nem küldi. Kérjük, ellenőrizze a megrendelni kívánt termékeket és annak árait is. Ha a megrendelni kívánt mennyiség eléri a kereskedelmi mennyiséget, Önnek a jövedéki törvény alapján adószámát is meg kell adnia a megjegyzés rovatba. Ha az ellenőrzést követően megtöltött kosarát “rákattintással” elküldi, a kosárban lévő valamennyi terméket megrendeli. A bevitt adatokat a megrendeléskor is, azok elküldése előtt a böngészőjében visszalépve javíthatja. Ha az adatot nem hagyja jóvá, visszalépve módjában áll az adott ablakban Ön által feltüntetett valamennyi adatot törölni vagy javítani. Az adott megrendelés elküldött adatai az elküldést követően már nem számít javított adatnak, hanem csak új megrendelésként tudjuk elfogadni. Új megrendelés során adatait természetesen módosíthatja. Megrendeléseiket munkanapon (hétfőtől-péntekig) délelőtt 10 és 18 óra között fogadjuk és dolgozzuk fel. Az ettől eltérő időpontban elküldött megrendeléseket a legközelebbi munkanapon fogadjuk és dolgozzuk fel. Ezt követően munkatársunk megkeresi Önt telefonon a házhoz szállítás időpontjának megerősítése végett. A telefonbeszélgetés alapján megerősített megrendelést munkatársunk visszaigazolja. A visszaigazolásig a megrendelés nem vonható vissza. Ha munkatársunk a házhoz szállítási napot megelőző munkanapon délelőtt 12 óráig Önnel nem tudja felvenni a kapcsolatot, a megrendelés elfogadását felfüggesztjük. Vevőszolgálati munkatársunk 5 munkanapon belül ismételten megkísérli felvenni Önnel a kapcsolatot. Ha ekkor sem tudjuk elérni, megrendelését tárgytalannak tekintjük. A visszaigazolás megtörténtével (azaz, ha a telefonbeszélgetés megtörtént), Ön és az Easy-bid Kft. között létrejön a szerződés.

A szerződés nyelve, az alkalmazandó jog

A szerződés magyar nyelven jön létre és rá a magyar jog az irányadó.

A házhoz szállítás teljesítése

A szállítás teljesítéséhez szükséges szállítási címet és az átvételre alkalmas időpontot (időhatárokat) a megrendeléskor Ön választhatja meg. Raktáron lévő termékek esetén munkanapokon déli 12 óráig az Easy-bid Kft.-hez megérkezett megrendeléseket 48 órán belül teljesítjük. Amennyiben megrendelése munkanapokon déli 12 óra után érkezik meg, a termékeket a következő munkanap déli 12 órájától számított 48 órán belül szállítjuk Önnek házhoz. Ha a 48 órás határidőbe szombat, vasárnap, vagy munkaszüneti nap is beleesik, a határidő megfelelően meghosszabbodik. A megrendelt árut nem szükséges személyesen átvennie, de azt csak 14 éven felüli személynek áll módunkban átadni.

Új házhoz szállítási időpont

Ha a házhoz szállítás meghiúsul, munkatársunk a szállítónktól kapott értesítés után megkísérel Önnel új házhoz szállítási (átadási) időpontban megállapodni. Az ekkor választott új időpontban a házhoz szállítást ismét megkíséreljük. Ha a kapcsolatot nem sikerül felvennünk, vagy nem választ új időpontot, szerződésünk megszűnik, és ha már kifizette a vételárat, 20% adminisztrációs és logisztikai költség levonása után a megadott lakossági folyó-, illetve bankszámlaszámra visszautaljuk. Ha a házhoz szállítás azért hiúsul meg, mert a terméket a szerződés szerinti időpontban és helyen nem vették át, akkor szerződésünket tárgytalannak kell tekintenünk. Ha Ön már kifizette a vételárat, azt a szállítási költség és 20% adminisztrációs és logisztikai költség levonása után az Ön által megadott lakossági folyó-, illetve bankszámlaszámra visszautaljuk. A 20%-os költség összege külön megállapodás általában egyedi megrendelés esetén változhat.