Higiéniai termékek

Az Easy-Bid kft egyéb higiéniai termékei az olyan kényelmi megoldásoktól, mint a fürdőkádba telepíthető hidromasszázs rendszer a fogyatékkal élők számára készült termékekig, mint például a mozgássérült WC ülőke terjednek.

Mechanikus bidé termékek bemutatása

 • Pezsgőfürdő, hidromasszázs rendszer

  Az AIR Massage Mat mobil pezsgőfürdő rendszer bármely kád aljára helyezve kitűnő relaxáló hatást biztosít. A buborékáramlás ellazítja a feszülő izmokat, serkenti a vérkeringést. Fürdősóval vagy fürdőolajjal is használható. Forró levegőt bugyborékoltat, mely biztosítja, hogy a fürdővíz ne hűljön ki.

 • LUX-BIN Luxus infra szenzoros hulladékgyűjtő szemetes (30 literes)

  Rozsdamentes acélból készült fedeles hulladékgyűjtő, ami mozgásérzékelővel van felszerelve, hogy érintése nélkül lehessen nyitni/zárni és hulladékot elhelyezni benne.

 • LUX-BIN Luxus infra szenzoros hulladékgyűjtő szemetes (6 literes)

  Rozsdamentes acélból készült fedeles hulladékgyűjtő, ami mozgásérzékelővel van felszerelve, hogy érintése nélkül lehessen nyitni/zárni és hulladékot elhelyezni benne.

 • Higiénikus toalett wc ülőke higiéniás wc

  A higiénikus higiéniás wc ülőkét olyan helyre találták ki amikor ugyanazt a wc-t többen is használják, például vendéglátó ipari egységekben, üzletközpontokban, stadionokban, közintézményekben, munkahelyen stb., és fontos számukra, hogy a wc használat a lehető leghigiénikusabb körülmények között történjen.

 • Higiénikus toalett wc ülőke higiéniás wc - szenzoros - érintés nélküli müködéssel

  A higiénikus / higiéniás wc ülőkét olyan helyre találták ki amikor ugyanazt a wc-t többen is használják, például vendéglátó ipari egységekben, üzletközpontokban, stadionokban, közintézményekben, munkahelyen stb., és fontos számukra, hogy a wc használat a lehető leghigiénikusabb körülmények között történjen. Ezt a maximális higiéniát pedig a "Higiénikus toalett wc ülőkével" érhetik el, mégpedig úgy, hogy minden használat előtt egy gombnyomásra teljesen új bőrbarát fólia cserélődik a termék ülőke részén ezáltal maximalizálva, hogy a használó teljesen steril, szennyeződésmentes helyre tudjon leülni a wc használathoz.

 • Higiénikus toalett wc ülőke higiéniás wc - Ülőke melegítés funkcióval

  A higiénikus / higiéniás wc ülőkét ülőke melegítés funkcióval olyan helyre találták ki amikor ugyanazt a wc-t többen is használják, például vendéglátó ipari egységekben, üzletközpontokban, stadionokban, közintézményekben, munkahelyen stb., és fontos számukra, hogy a wc használat a lehető leghigiénikusabb körülmények között történjen. Ezt a maximális higiéniát pedig a "Higiénikus toalett wc ülőkével" érhetik el, mégpedig úgy, hogy minden használat előtt egy gombnyomásra teljesen új bőrbarát fólia cserélődik a termék ülőke részén ezáltal maximalizálva, hogy a használó teljesen steril, szennyeződésmentes helyre tudjon leülni a wc használathoz.

 • Higiénikus toalett wc ülőke higiéniás wc - BIDÉ funkcióval

  A higiénikus / higiéniás wc ülőkét ( Bidé funkcióval ) olyan helyre találták ki amikor ugyanazt a wc-t többen is használják, például vendéglátó ipari egységekben stb..

 • Mozgáskorlátozott WC ülőke család

  Termékeink között megtalálhatóak a mozgássérültek részére készített speciális wc ülőkék különböző típusai, melyek speciálisan a mozgásukban korlátozottak részére lettek kifejlesztve