EASY-Bid® bidés WC ülőke

Termék kategória: Mechanikus bidé

Státusz: Rendelhető

Garancia / Jótállás / Elállási jog

Akciós ár: 69.990 Ft

Termék ár: 78.900 Ft

Vásárlás előtti javaslat:

Ez a termék egy régi  ( körülbelül 20 éves konstrukció)     " klasszikus "  típusú termékünk már lassan csak történelem lesz és aki most vásárol bidés wc ülőkét annak sokkal inkább az új, mindenben korszerűbb (és lényegesen kényelmesebben használható !   típust javasoljuk megvásárlásra, mely típust erre a linkre kattintva megtekinhet: EASY-BID 1100

 

Ne feledkezzen meg az "opcionális" csaprögzítő konzol megrendeléséről sem !  Megrendelés      KLIKK IDE

Az EASY-BID® bidés WC ülőke egy régi "klasszikus" típusú berendezés, mely mind a bidé funkciók ellátását biztosítja. Állandó használata segítséget nyújt, hogy a mindennapok lényegesen kellemesebben és kényelmesebben teljenek Az EASY-BID® bidés WC ülőke megóvja használója egészségét:  a kellemes vízsugár az Ön intim testrészén megelőzi a fertőzést, az irritációt és viszketést.


Az EASY-BID® ülőke felhasználási köre

Az orvosok is különösen ajánlják a bidé mindennapos használatát, mert segít a fertőzések, betegségek megelőzésében és megszüntet nagyon sok kellemetlenséget.

Hölgy használói részére rendkívül sok előnyt biztosít az EASY-BID® bidés WC ülőke, mivel a természetes, friss tiszta-vízzel történő kíméletes tisztálkodás segít a menstruáció időszakában és megelőzi a fertőzések kialakulását.

Idősebb korban,ízületi fájdalmak,mozgáskorlátozottak esetében, nem könnyű az intim higiénia fenntartása.

Természetesen mind a két funkció maximális higiéniával történik.

A bidés ülőke jellemzői

 • Hideg – Meleg vizes készülék
 • Hő és nyomásszabályozós kivitel
 • Állítható vízkiömlő nyílással — “perlátor”: A vízsugár vízszintes és függőleges állítási lehetőségének köszönhetően biztosítja a maximális kényelmet.
 • Vastag, tömör, fehér, időtálló Acrilyc ABS anyagú
 • 1 év garancia

Fentieken túlmenően a mechanikus típusú bidék esetén számolni kell azzal, hogy a csap megnyitása után NEM azonnal folyik a meleg víz a bidéből, hanem gépészeti rendszertől függően meg kell várni amíg a meleg víz a csőhálózatban odaér a bidé kifolyóhoz ! Tehát aki a hűvösebb vízre érzékeny és nem szeretné megvárni míg a meleg víz odaér, annak javasolt inkább  elektromos típusú bidés wc ülőkét választania, melyeket  IDE kattintva megtekintheti.

A WC ülőke beszerelése

Beépítési és üzembehelyezési útmutató

 • Az ülőke felszerelése rendkívül egyszerű, valamint köszönhetően a több szögben és irányban állítható zsanéroknak a WC csészék 100 %-ra felszerelhető.
 • A csaptelep jobb és bal oldalra is felszerelhető annak érdekében, hogy a jobb és bal kezesek egyaránt kényelmesen használhassák.
 • Bármilyen típusú WC kagylóra ráilleszthető
 • Maximális hálózati víznyomás 5 bar, ettől magasabb víznyomás esetén a biztonságos üzemeltetés érdekében nyomáscsökkentő beépítése szükséges
 • A vízbekötésekhez javasolt a vízszűrő beépítése, mivel mechanikai szennyeződés (homok, hordalék és egyéb mechanikai szennyeződések) rongálhatják vagy akár tönkretehetik a készülék belső egységeit. Ilyen esetben a jótállás NEM terjed ki fentiekből adódó ingyenes alkatrészellátásra / javításra!
 • Bármilyen típusú wc csészére felszerelhető, azonban méreteit célszerű egyeztetni.
 • A bidé funkciós wc ülőke zsanérkialakítása lehetővé teszi ugyan az előre hátra irányban történő  mozgatást a csészén, de kérjük, hasonlítsa össze az Ön meglévő vagy vásárlásra kerülő wc csészéje méreteit a képen látható termék méreteivel az optimális illeszkedés és esztétika elérése érdekében (nem megfelelő illeszkedés a készülék károsodásához vezethet,melyre a jótállás nem terjed ki !)

Figyelem  a készülék nem teljesen sík WC csészén amikor felszerelésre kerül akkor megemelheti a WC ülőke részét következésképpen a WC ülőke első vagy hátsó két ülőke ütköző bakok a levegőbe kerülnek, ezt egyénileg a vásárló felelőssége kiszintezni !  Fentiekből adódó esetleges WC ülőke rongálódás esetén Cégünk NEM vállal felelősséget. Kérjük fentiek tudomásulvételével rendeljék meg a készüléket !

 

Megvásárolható javasolt tartozék

 

 

Fontos:   csap rögzítő konzolt CSAK a cégünktől vásárolt Easy-bid készülékhez vásárolható!  (külön csak konzol rendelést nem áll módunkban teljesíteni)

Készülék méretei


Easy-bid-hosszúság-és-szélesség


Easy-bid-csészéhez-rögzítési-lyuktávolságok


Easy-bid-csap-rögzítési-távolság


Easy-bid-ülőke-és-fedél-vastagságai