TOTO WASHLET SX - Okos WC - square -

Termék kategória: TOTO - Japán - luxus Okos WC - Elektromos bidé

Státusz: Rendelhető

Garancia / Jótállás / Elállási jog

Akciós ár: 1.449.990 Ft

Termék ár: 1.750.000 Ft

 


Újdonság !

Mostantól a TOTO Washlet SX az alábbi két változatban elérhető:

1. változat:   TOTO Washlet SX bidés wc ülőke + hozzá tartozó Fali WC szett.   akciós ár:  1.449.990.-Ft.  (nem tartozék a beépítő keret + wc öblítő tartály + nyomólap SEM és nem tudja az "automata öblítést" ! )

2. változat:  TOTO Washlet SX bidés wc ülőke + hozzá tartozó Fali WC szett + beépítő keret + fali wc tartály + nyomólap + automata öblítő motor akciós ár:  1.749.990.-Ft. ( ez a típus már az automata öblítést is tudja !  = tehát a wc-ről történő felállást követően saját magától automatikusan leöblíti a WC-t.)

 

Hölgy használói részére rendkívül sok előnyt biztosít a TOTO Washlet SX luxus wc-bidé, mivel a természetes, friss tiszta-vízzel történő kíméletes tisztálkodás segít a menstruáció időszakában és megelőzi a fertőzések kialakulását. TOTO Washlet SX luxus wc-bidé állandó használata segítséget nyújt, hogy a mindennapok lényegesen kellemesebben és kényelmesebben teljenek, mivel használata nem igényel megterhelő mozdulatokat. TOTO Washlet SX luxus wc-bidé mind a WC, mind a bidé funkciók tökéletes ellátását biztosítja ez a forradalmian új, szenzációs berendezés.

Természetesen mind a két funkció maximális higiéniával történik.

TOTO Washlet SX

Bidé funkciók

 • Elegáns, intelligens  távirányító:
 • Normál ülep tisztítás tisztálkodás funkció
 • Női intim tisztálkodás speciális funkció
 • Fúvóka pozíció állítási lehetőség Lehetővé teszi a fúvóka előre-hátra mozgatását öblítés közben, így biztosítva a hatékonyabb tisztítást valamint a szórófej helyzetét a felhasználó a saját igényéhez igazíthatja.
 • Vízsugár erősségének szabályozása
 • Vízhőfok állítási lehetőség
 • Öntisztító fúvóka: Minden használat után az öntisztító funkció megtisztítja és fertőtleníti a fúvókát
 • Fűtött ülőke: Az ülőke hőmérsékletének szabályozásával minden használó saját igényének illetve az időjárásnak megfelelően állíthatja be a kívánt hőfokot.
 • Antibakteriális. Ezáltal megakadályozza a baktériumok elszaporodását.
 • dezodoráló/légfrissítő/szagelszívó technológiának köszönhetően gondoskodik a kellemetlen szagok eltávolításáról is – automata és manuális (gombnyomásra) üzemmódba is működtethető

 

 

 

 

 

 

 

Beépítési segédlet

Fontos:  a TOTO készülékek csak lágyított vízzel működtethetőek !  ( keressen minket a részletekért)

Falba süllyesztett wc tartály és nyomólap NEM tartozék !  ( külön meg kell rendelni ! )

bővebb felvilágosításért keressen fel bennünket e-mail-en vagy telefonon.

FONTOS:  

TOTO gyártó nem rendelkezik magyarországi szervizhálózattal, ebből adódóan kérjük vegyék figyelembe, hogy akár jótállási időn belül vagy azon túli javítás esetén a Németországi szerviz látja el a feladatot. ( tehát hosszabb javítási idővel kell számolni )

 

 

 

 

WC funkciók:

 • Modern design formatervezés

Wc öblítése (Világújdonság a „Tornado Flush System”):

.

 

Használati útmutató